Browsing by Author Пак, Аліна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Design of the conceptual implementation of an apparatus with the induced heat and mass transfer for vaporization and rectificationПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Горальчук, Андрій Богданович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович
2017Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового просторуПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, Микола Павлович; Пак, Аліна Володимирівна; Чуйко, Марина Миколаївна
2020Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна
2019Витрати підприємств ресторанного господарства в управлінській обліковій інформаційній системіПак, Аліна Володимирівна
2014Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом. МонографіяПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
10-Feb-2014Спосіб дослідження динамічної поведінки вологи в капілярно-пористих колоїдних матеріалах методом ЕПР-спінових міток під час сушінняПогожих, Микола Іванович; Ромоданов, Ігор Сергійович; Пак, Аліна Володимирівна; Пак, Андрій Олегович
2011Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використання принципів ЗТП-сушінняПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2010Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировиниПак, Аліна Володимирівна