Browsing by Author Перцевой, Федір Всеволодович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 104  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
10-Mar-2015Cпосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Бірка, Андріана; Петрівна, Наталія Іванівна; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Обозна, Маргарита Василівна
2014Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті.Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2018Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинокПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Кошель, Олена Юріївна
2011Біологічна цінність сирного продукту м'якогоОбозна, Маргарита Василівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Чернова, Людмила Олександрівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2013Вивчення IЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2011Вивчення білкового складу сирного продукту м'якого з концентратом ядра арахусу та борошном кукурудзянимПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Жукова, Я.Ф.
2003Вивчення впливу поля надвисокої частоти на властивості драглів з полісахаридів червоних морських водоростейФощан, Андрій Леонтійович; Холод, Т.В.; Перцевой, Федір Всеволодович
2012Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглівПерцевой, Федір Всеволодович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Дмитрієвський, Д.І.; Немятих, О.Д.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м'якого на текстурні характеристикиПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Журавльов, Сергій Володимирович
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2014Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Дьяков, Олександр Георгійович
2012Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктівЧаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Чаговець, Віта Віталіївна; Обозна, Маргарита Василівна
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2018Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивостіПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Федір Всеволодович
2010Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насінняПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович
2010Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшникуПерцевой, Федір Всеволодович; Бідюк, Дмитро Олегович
2015Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2009Дослідження зміни кислотності сирного продукту м'якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна