Browsing by Author Полевич, Віталій Вадимович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2001К вопросу о способах снижения расхода студнеобразователя при производстве желейных изделийФощан, Андрей Леонтьевич; Холод, Т.В.; Овсянникова, Людмила Геннадьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Савгира, Юрий Алексеевич; Полевич, Виталий Вадимович; Фощан, Андрій Леонтійович; Овсяннікова, Людмила Геннадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Полевич, Віталій Вадимович
2009Математичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаномЧеревична, Наталія Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Полевич, Віталій Вадимович
2009Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламінуГоловко, Тетяна Миколаївна; Полевич, Віталій Вадимович
2002Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировиниПолевич, Віталій Вадимович
2010Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Полевич, Віталій Вадимович; Федак, Наталія Василівна
25-Oct-2012Спосіб одержання білково-мінерального напівфабрикатуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Полупан, Валентин Вадимович
25-Oct-2012Спосіб одержання йодобілкового напівфабрикатуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфік Панах огли