Browsing by Author Полстяна, Надія Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібникТерешкін, Олег Георгійович; Малюк, Людмила Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2013Діловий та дипломатичний протокол. Робоча програмаПивоваров, Павло Петрович; Полстяна, Надія Володимирівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна
2019Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. МонографіяМалюк, Людмила Петрівна; Терешкін, Олег Георгійович; Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Балацька, Наталія Юріївна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Варипаєва, Людмила Миронівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Федак, Вікторія Ігорівна
2012Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Організація в галузі. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2019Організація готельного господарства. Завдання для комплексної перевірки знань для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступінь бакалаврКононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна
2019Організація обслуговування напоями. Конспект лекційПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2011Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Усіна, Алла Іванівна
2020Організація спеціальних форм обслуговування. Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня вищої освіти «Бакалавр»Полстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна
2013Організація та виконання дипломного проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2017Організація та виконання курсової роботи. Методичні вказівки з курсу "Організація готельного господарства"Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2010Практикум з проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація спеціальних форм обслуговування»Полстяна, Надія Володимирівна
2016Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2021Рекреаційні комплекси світу. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліниПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна
2017Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства УкраїниКононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна
2015Теоретичні основи організації. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2018Туристичне країнознавство. Завдання для комплексної перевірки знань для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступінь бакалаврКононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2020Інноваційні технології в готельному господарстві. Завдання для комплексної перевірки знань для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ступеня магістрКононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна