Browsing by Author Піддубний, Василь Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднбвання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, Анатолій Михайлович; Піддубний, Василь Вікторович; Даниленко, Л.В.
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Піддубний, Василь Вікторович
2016Основи охорони праці. Лабораторний практикумОдарченко, Микола Семенович; Піддубний, Василь Вікторович
2012Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробкиПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Піддубний, Василь Вікторович; Штих, Сергій Васильович
2017Програма виробничої практики для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Піддубний, Василь Вікторович; Соколова, Євгенія Борисівна
2018Розробка інноваційних продуктів та сервісу. Опорний конспект лекційОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Абабова, Аліна Геннадіївна; Піддубний, Василь Вікторович
10-Jul-2012Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяногоПогожих, Микола Іванович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Піддубний, Василь Вікторович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Рибцева, Анастасія Андріївна; Штих, Сергій Васильович
2014Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберіганняОдарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович