Browsing by Author Радченко, Анна Едуардівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатівРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
28-Dec-2020Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Радченко, Анна Едуардівна
2017Товарознавство пакувальних матеріалів і тари. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахЛетута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л.А.; Круглова, Ольга Сергіївна
2018Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидом. МонографіяРадченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. МонографіяБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини. МонографіяСоколовська, Олена Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Радченко, Анна Едуардівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Інновації в готельному та ресторанному бізнесі. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг»Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Радченко, Анна Едуардівна; Соколовська, Олена Олександрівна