Browsing by Author Самохвалова, Ольга Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 62  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
11-Nov-2019Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2018Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysisГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2018IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glazeГородиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Гавриш, Тетяна Володимирівна; Денисенко, Сергій Анатолійович; Григоренко, Анжеліка Миколаївна
2018Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodologyГубський, Сергій Михайлович; Лабазов, Максим Ігоревич; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Городиська, Олена Володимирівна
2018Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methodsЛабазов, Максим Ігоревич; Губський, Сергій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2017Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders.Городиська, Олена Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Савченко, Олеся Миколаївна; Gorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya
2021Technological features of carob powder of different degrees of roastingСамохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Лабазов Максим Ігорович, Максим Ігорович; Samokhvalova, Olga; Shydakova-Kameniuka, Оlena; Labazov, Maksym
2019Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшиниЛапицька, Надія Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2017Використання виноградних порошків у технології борошняних кондитерських виробівБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2011Використання дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна
2015Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениціСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Галина Михайлівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна
10-Jul-2019Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінностіОлійник, Світлана Георгіївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Сиза, Ольга Іллівна; Єрмоленко, Валерія Валеріївна; Недвіга, Світлана Вікторівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2011Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберіганняВрадій, Н.І.; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2020Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениціОлійник, Світлана Георгіївна; Болховітіна, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна