Browsing by Author Саєнко, Сергій Юрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аксонометричні проекції. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології» ступінь освіти – бакалаврТормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2018Геометричне моделювання рефлекторів інфрачервоних апаратів харчової промисловості. МонографіяТормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2014Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітЛебединець, Ігор Володимирович; Саєнко, Сергій Юрійович; Костенко, Станіслав Миколайович
2013Комп'ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушінняСаєнко, Сергій Юрійович
2013Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчовї промисловостіСаєнко, Сергій Юрійович
2019Моделювання втрат енергії в інфрачервоних апаратах харчової промисловостіТормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович
2015Моделювання розповсюдження теплових променів від сегментних рефлекторівТормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Людмила Василівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Загорулько, Андрій Миколайович; Мольський, Олександр Сергійович
2017Основи САПР. Навчальний посібникСаєнко, Сергій Юрійович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та риби. ПідручникГурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Саєнко, Сергій Юрійович; Терешкін, Олег Георгійович; Янчева, Марина Олександрівна
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2017Інженерна та комп`ютерна графіка. Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання "Модель" для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології"усіх форм навчанняНечипоренко, Ірина Володимирівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович
2018Інженерна та комп’ютерна графіка. Розділ «Інженерна графіка». Методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Саєнко, Сергій Юрійович