Browsing by Author Сесь, Анатолій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Гасай, Євгенія Леонідівна
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднбвання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, Анатолій Михайлович; Піддубний, Василь Вікторович; Даниленко, Л.В.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, Василь Васильович; Сесь, Анатолій Михайлович; Прокудіна, Валентина Юхимівна; Михайлик, Володимир Іванович
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Сесь, Анатолій Михайлович; Піддубний, Василь Вікторович
2009Підвищення якості макаронних виробівДіденко, О.В.; Балим, В.Ю.; Сесь, Анатолій Михайлович; Штих, Сергій Васильович
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, Анатолій Михайлович; Михайлик, Володимир Іванович; Василець, Катерина Костянтинівна; Звягінцева, Г.Л.
2010Сировина та добавки антиоксидантної дії у виробництві печиваМихайлик, Володимир Іванович; Сесь, Анатолій Михайлович; Даниленко, Л.В.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, Микола Семенович; Сесь, Анатолій Михайлович; Соколова, Євгенія Борисівна