Browsing by Author Сефіханова, Катерина Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинСефіханова, Катерина Анатоліївна
2010Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремівДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2015Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводнихДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Гончарова, Карина Максиміліанівна
25-Oct-2013Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотинДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировиниСефіханова, Катерина Анатоліївна