Browsing by Author Сюсель, Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаОдарченко, Микола Семенович; Винник, Л.О.; Сюсель, Олена Олександрівна
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Сюсель, Олена Олександрівна
2012Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостямиОдарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Штих, Сергій Васильович; Сюсель, Олена Олександрівна
2012Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатівОдарченко, Микола Семенович; Одарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Сюсель, Олена Олександрівна
25-Jan-2013Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягідОдарченко, Дмитро Миколайович; Кудряшов, Андрій Ігорович; Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Сюсель, Олена Олександрівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Штих, Сергій Васильович
10-Jul-2012Спосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазмиОдарченко, Дмитро Миколайович; Одарченко, Андрій Миколайович; Одарченко, Микола Семенович; Черкашина, Вікторія Юріївна; Сюсель, Олена Олександрівна; Максимова, Аліна Олександрівна
2012Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінностіСорокіна, Світлана Вікторівна; Сюсель, Олена Олександрівна