Browsing by Author Mykhailov, Valeriy

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, Olexandr; Dubinina, Antonina; Mykhailov, Valeriy; Shcherbakova, Т.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, Alina
2017Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitnessПогарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Pogarska, Viktoriya; Mykhailov, Valeriy; Pogarskiy, Aleksey; Balabai, Katerina; Kakadii, Iulia; Stukonozhenko, Tetyana
2015Use of dihydroquercetine in alcohol-free beveragesМихайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Mykhailov, Valeriy; Mayak, Olga; Sardarov, Aziz