Browsing by Issue Date

Jump to a point in the index:
Showing results 1 to 20 of 5812  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1988Технология производства мясорастительных изделийИнжиянц, Артем Алексеевич
1989Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. МонографияБеляев, Михаил Иванович; Горбанев, Анатолий Петрович; Есинова, Нина Игоревна; Матяш, Екатерина Тимофеевна; Попова, Светлана Александровна; Постнов, Геннадий Михайлович; Постнова, Ольга Николаевна; Соболев, Федор Иосифович; Стиборовский, Сергей Эдуардович; Черевко, Александр Иванович; Ярославский, Александр Владиленович; Янчева, Лиана Николаевна; Черевко, Олександр Іванович; Єсінова, Ніна Ігорівна; Постнов, Геннадій Михайлович; Постнова, Ольга Миколаївна; Янчева, Ліана Миколаївна; Єсінова, Ніна Ігорівна
1997Государственной академии технологии и организации питания – 30 лет!Зотова, Нонна
1997Новые технологии витаминных углеводосодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Гулый, Иван Степанович; Симахина, Галина Александровна; Соколова, Лариса Михайловна; Павлюк, Раїса Юріївна; Черевко, Олександр Іванович; Соколова, Лора Михайлівна; Павлюк, Раїса Юріївна
1998Курсове проектування устаткування підприемств харчування. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Єфімова, Віра Олексіївна; Каширцев, Володимир Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович; Постнов, Геннадій Михайлович; Простаков, Олександр Олександрович; Рижова, Нінель Вікторівна; Черкашин, Микола Григорович
1998Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технологіїСоколова, Лора Михайлівна
1998Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчуванняНєміріч, Олександра Володимирівна
1999Запобігання банкрутства підприємств громадського харчуванняМартиненко, Василь Петрович
1999Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктівСафонов, Валентин Васильович
1999Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесуХрамшина, Людмила Іванівна
1999Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавкамиМардар, Марина Ромиківна
1999Ефективність регіонального управління громадським харчуваннямСелютін, Віктор Михайлович
1999Облік і аналіз відтворення основних засобів підприємств харчуванняГорошанська, Олена Олександрівна
1999Планування трудових ресурсiв пiдприємств роздрiбної торгiвлiЖарко, Iнна Василiвна
1999Облiк та аналіз фінансових інвестиційБогатко, Надiя Геннадiївна
2000Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
2000Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Симахина, Галина Александровна; Гулый, Иван Степанович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Погарская, Виктория Вадимовна; Соколова, Лариса Михайловна; Черевко, Олександр Іванович; Павлюк, Раїса Юріївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Соколова, Лора Михайлівна
2000Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонівЮдічева, Ольга Петрівна
2000Облік і аналіз заробітної плати у підприємствах торгівліЦуканова, Ольга Володимирівна
2000Облік і аналіз корпоративних цінних паперівКащена, Наталія Борисівна