Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1007
Title: Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібник
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Попова, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Keywords: харчова сировина
технології харчових виробництв
якість продуктів
споживчі властивості
органолептичні характеристики
харчова та біологічна цінність
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич, Т.М. Попова, С.О. Ленерт. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 497 с.
Abstract: Розглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1007
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електронний варіант.pdf4,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools