Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1014
Title: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів. Опорний конспект
Authors: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Keywords: харчові продукти
екологічна експертиза
забруднення
безпека
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: опорний конспект лекцій з дисципліни / уклад.: О.Ф. Аксьонова, Ю.Ю. Агафонова, А.О. Сергієнко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі – Х. : ХДУХТ, 2015. – 72 с.
Abstract: Розробка реконструкції існуючих промислових об’єктів та нових проектів будівництва завжди потребує передбачення кількох можливих варіантів подальшого їх розвитку та вибору найбільш прийнятного з огляду на технічні, соціально-економічні та iншi аспекти. Визначального значення при виборі оптимального варіанта подальшого розвитку об’єкта в сучасних умовах набувають вимоги екологічної безпеки. З метою урахування екологічних факторів та запобігання можливим негативним екологічним наслідкам майбутньої діяльності промислового об’єкта має здійснюватися екологічна експертиза інвестиційних проектів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1014
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Опорний конспект Екологічна експертиза.pdf967,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.