Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1136
Title: Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини. Навчальний посібник
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Keywords: товарознавство
генетично модифікована сировина
продукти харчування
біотехнологія
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини: навч. посіб. / А.А. Дубініна, М.О. Янчева, В.С. Ольховська, Т.А. Непочатих. – Харків: ХДУХТ, 2015. – 267 с.
Abstract: У посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчування
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1136
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник ГМО.pdf5,72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools