Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorОльховська, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorНепочатих, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2016-12-13T10:50:19Z-
dc.date.available2016-12-13T10:50:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТоварознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини: навч. посіб. / А.А. Дубініна, М.О. Янчева, В.С. Ольховська, Т.А. Непочатих. – Харків: ХДУХТ, 2015. – 267 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1136-
dc.description.abstractУ посібнику розглянуто проблеми і питання створення, виробництва та реалізації генетично модифікованих продуктів харчуванняru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectтоварознавствоru_RU
dc.subjectгенетично модифікована сировинаru_RU
dc.subjectпродукти харчуванняru_RU
dc.subjectбіотехнологіяru_RU
dc.titleТоварознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини. Навчальний посібникru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник ГМО.pdf5,72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools