Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій | Демидова, Анастасія Олександрівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Кіндрашина, Аліна Сергіївна; Березка, Тетяна Олександрівна |
2016 | Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас | Крамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович |
2016 | Сучасні технічні рішення проблемних питань очищення слизових та шерстних субпродуктів | Афукова, Наталія Олександрівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Носков, О.С. |
2016 | Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошків | Погожих, Микола Іванович; Павлюк, Ігор Миколайович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Затула, Аліна Валентинівна |
2016 | Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль | Постнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна |
2016 | Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення | Осипенко, Олексій Панасович; Баранов, Володимир Іванович; Ковальов, Олександр Володимирович; Осипенко, Вячеслав Олексійович; Бабко, Євген Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович |
2016 | Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання | Брикова, Тетяна Миколаївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна |
2016 | Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировини | Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович |
2016 | Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович |
2016 | Розробка рекуперативного теплообмінного пристрою для екструдера з переробки харчової сировини | Потапов, Володимир Олексійович; Білий, Дмитро Володимирович |
2016 | Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбура | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович |
2016 | Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна |
2016 | Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі | Дейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Левченко, Любомир Васильович |
2016 | Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них | Дюкарева, Галина Іванівна; Дуб, Володимир Васильович; Дуб, Ангеліна Вікторівна |
2016 | Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового покоління | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна |
2016 | Виробництво рослинного замінника молока | Д’яконова, Анжела Костянтинівна; Степанова, Вікторія Сергіївна |
2016 | Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2016 | Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1 | Потапов, Володимир Олексійович; Костенко, Станіслав Миколайович |
2016 | Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамелі | Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Гаврик, Марія Валеріївна |
2016 | Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31