Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Title: | Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Самойчук, Кирило Олегович Левченко, Любомир Васильович |
Keywords: | гомогенізація емульсія молоко гомогенізатор диспергування теорія homogenization pulsation homogenizer energy consumption theory |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків:ХДУХТ |
Citation: | Дейниченко Г.В. Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі / Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.226-233.- ІSSN 2312-3990 |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24) |
Abstract: | Знайдено рівняння для визначення кратності обробки емульсії залежно від параметрів пульсаційного гомогенізатора: подачі емульсії в апарат, діаметра поршня (робочої камери), частоти й амплітуди коливання поршня. Показано зв’язок між ступенем гомогенізації та кратністю обробки. Обґрунтовано існування оптимального значення подачі емульсії в пульсаційний апарат, за якого якість обробки оптимальна, а енерговитрати мінімальні |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180 |
ISSN: | 2312-3990 |
Appears in Collections: | Вип. 24. - 2016 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.