Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1448
Title: Формування якості товарів. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Keywords: методичні рекомендації
якість товарів
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Формування якості товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи / уклад.: М.С. Одарченко, Т.В. Карбівнича; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі –Х. : ХДУХТ, 2016. – 24 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Формування якості товарів» є формування у студентів цілісної системи знань і умінь з питань формування якості та забезпечення конкурентоспроможності товарів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1448
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cам. роб. ФЯТ_2016.pdf436,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.