Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1513
Title: Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Михайлик, Володимир Іванович
Сподар, Катерина Вікторівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Keywords: Патент № 105733
Issue Date: 11-Apr-2016
Citation: Патент України на корисну модель № 105733, МПК (2016.01), A23L 19/00, A23L 3/36 (2006.01). Спосіб одержання замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату / Одарченко Д.М., Одарченко М.С., Михайлик В.І., Сподар К.В., Агафонова Ю.Ю., заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № u201510358; заявл. 23.10.2015; опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7.
Abstract: Спосіб одержання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну рослинну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Після цього пюре фасують і заморожують одразу після виготовлення.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1513
Appears in Collections:Перелік патентів за 2016 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105733.pdf164,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.