Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКіптела, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.date.accessioned2017-03-03T09:45:58Z-
dc.date.available2017-03-03T09:45:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationАвтоматизація виробничих процесів: підручник / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2014. – 186 с. – ISBN 978-966-405-355-3.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-405-355-3-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539-
dc.description.abstractВикладено методи автоматичного вимірювання технологічнх параметрів харчових виробництв. Розглянуто елементи теорії й техніки автоматичного регулювання виробничих процесів. Наведено основи проектування систем автоматизації, приклади систем автоматизації типових технологічних процесів харчових виробництв. Розглянуто схеми автоматизації торгово-технологічного обладнання галузі.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectавтоматизаціяru_RU
dc.subjectторгово-технологічне обладнанняru_RU
dc.subjectхарчові виробництваru_RU
dc.subjectпроектуванняru_RU
dc.subjectвимірюванняru_RU
dc.subjectтехнологічні параметриru_RU
dc.subjectсхеми автоматизаціїru_RU
dc.titleАвтоматизація виробничих процесів. Підручникru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри процесів та устаткування харчової та готельно-ресторанної індустрфї ім. М.І. Бєляєва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реп.ек.229030 Учебник Автоматизация orig.pdf4,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.