Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1759
Title: Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендації
Authors: Давидова, Оксана Юріївна
Малюк, Людмила Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Keywords: готельно-ресторанна справа
план-меню
ресторанний сервіс
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства: методичні рекомендації до практичних занять / уклад.: Л.П. Малюк, О.Ю. Давидова, Н.В. Полстяна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 29 с.
Abstract: Мета методичних рекомендацій закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання наряду-замовлення, планового меню та плану-меню для різних типів закладів ресторанного господарства
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1759
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MROperPlanPr2017.pdf658,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.