Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1759
Title: | Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендації |
Authors: | Давидова, Оксана Юріївна Малюк, Людмила Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна |
Keywords: | готельно-ресторанна справа план-меню ресторанний сервіс |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства: методичні рекомендації до практичних занять / уклад.: Л.П. Малюк, О.Ю. Давидова, Н.В. Полстяна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 29 с. |
Abstract: | Мета методичних рекомендацій закріпити теоретичні знання та надбання практичних навичок із складання наряду-замовлення, планового меню та плану-меню для різних типів закладів ресторанного господарства |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1759 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MROperPlanPr2017.pdf | 658,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.