Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorГузенко, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorУдовенко, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorОмельченко, Олександр Володимирович-
dc.contributor.authorПерекрест, Володимир Вікторович-
dc.date.accessioned2017-06-30T07:29:45Z-
dc.date.available2017-06-30T07:29:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.169-178.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769-
dc.description.abstractРозглянуто питання використання мембранних процесів у харчовій промисловості під час обробки нежирної молочної сировини. Подано результати дослідження з визначення показників якості нежирної молочної сировини під час її ультрафільтраційного концентрування із застосуванням режиму барботування. Приведений хімічний склад досліджуваних видів нежирної молочної сировини до обробки ультрафільтрацією та після неї.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectнежирна молочна сировинаru_RU
dc.subjectпроцес ультрафільтраціїru_RU
dc.subjectмембранна обробкаru_RU
dc.subjectбарботуванняru_RU
dc.titleДослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировиниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.2. Дейниченко, Гузенко, Удовенко....pdf491,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.