Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorДубова, Юлія Олександрівна-
dc.date.accessioned2017-06-30T08:33:50Z-
dc.date.available2017-06-30T08:33:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І. Особливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій / Г.І. Дюкарева, Ю.О. Дубова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.280-295.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1780-
dc.description.abstractДосліджено особливості та порядок проведення митного контролю й митного оформлення тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій, розглянуто порядок застосування митної документації, організацію виконання митної експертизи, узагальнено порядок і методи проведення досліджень тортів із морозива в митних лабораторіях, визначено особливості складання висновку експерта за результатами проведеної експертизи тортів із морозива.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectторти із морозиваru_RU
dc.subjectмитне оформленняru_RU
dc.subjectмитний контрольru_RU
dc.subjectмитна деклараціяru_RU
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectметод дослідженняru_RU
dc.subjectекспортru_RU
dc.subjectімпортru_RU
dc.titleОсобливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операційru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.3. Дюкарєва, Дубовая.pdf410,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.