Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
Title: Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукції
Authors: Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: сир кисломолочний
технологія
інноваційний задум
напівфабрикати
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова iнноваційного задуму нової продукції / Д.О. Тютюкова, Н.Г. Гринченко, П.П. Пивоваров та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.103-117.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Проаналізовано технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного, основні новації у виробництві продукції на його основі. Розроблено інноваційний задум нової продукції. Показано, що впровадження напівфабрикатів дозволить підвищити ефективність технологічних процесів, запропонувати напівфабрикати з високою харчовою та біологічною цінністю, тривалим терміном зберігання, розширити асортимент кулінарної продукції на їх основі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.1. Тютюкова, Гринченко, Пивоваров....pdf440,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.