Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЩербакова, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorВиродова, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2017-06-30T11:27:22Z-
dc.date.available2017-06-30T11:27:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб'єктивних та об'єктивних методів / А.А. Дубініна, Т.В. Щербакова, Г.А. Селютіна та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – .346-356.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794-
dc.description.abstractСпоживні властивості цукатів обумовлені їх приємним смаком, високою засвоюваністю, стабільністю під час зберігання, універсальністю використання як для безпосереднього споживання, так і для виготовлення великої кількості кондитерських виробів. Представлені результати дослідження кольору розроблених цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів. Установлено, що отримані характеристики добре узгоджуються між собою і суттєво полегшують оцінку кольору під час розробки нових харчових продуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectредькаru_RU
dc.subjectцукатиru_RU
dc.subjectколірru_RU
dc.subjectдомінуюча довжина хвиліru_RU
dc.subjectчистота кольоруru_RU
dc.subjectяскравістьru_RU
dc.titleДослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.4. Дубініна, Селютіна, Хацкевич.pdf438,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.