Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorФотченко, Костянтин В'ячеславович-
dc.contributor.authorСтаростенко, Богдана Олександрівна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorНікітін, Сергій Васильович-
dc.date.accessioned2017-06-30T12:01:37Z-
dc.date.available2017-06-30T12:01:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння / В.В. Євлаш, К.В. Фотченко, Б.О. Старостенко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.333-346.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796-
dc.description.abstractДосліджено фізико-хімічні показники екструдованого ядра соняшникового насіння, зокрема його органолептичні показники, хімічний та жирнокислотний склад. Визначено залежність фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння від умов та технології його виробництва. Установлено, що розроблене екструдоване ядро соняшникового насіння характеризується високим вмістом білка, жиру, а також пальмітинової, стеаринової, лінолевої та олеїнової жирних кислот. Доведено перспективність використання розробленого екструдованого ядра у харчових технологіях.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectекструдоване ядро соняшникового насінняru_RU
dc.subjectхімічний складru_RU
dc.subjectхлорогенова кислотаru_RU
dc.subjectжирнокислотний складru_RU
dc.titleДослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насінняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Євлаш, Старостенко, Фотченко, Серік.pdf445,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.