Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Харчова хімія. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань за розділом «Теоретичні основи харчової хімії» для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Добровольська, Олена Владиславівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2017General chemistry. Lecture notes for specialties: 131 "Applied Mechanics", 133 "Branch machine building", 142 "Power machine building"Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Торяник, Дмитро Олександрович; Архипова, Вікторія Олександрівна
2017Харчова хімія. Розділ 3. Фізична та колоїдна хімія. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Губський, Сергій Михайлович
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Аксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2016Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Упатова, Олена Іванівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2012Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”Самойленко, Сергій Олексійович
2013Технології полісахаридів у харчовій промисловості. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Євлаш, Вікторія Владленівна; Самойленко, Сергій Олексійович
2012Харчова хімія. Метод. вказ. для самост. підгот та викон. електронної лабор. роботи за темою " Мінеральні речовини " для студ. ден. та заочн. форми навчання освітньо-кваліф. рівня " бакалавр" напр. підгот. 1401 "Сфера обслуговування", спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"Кузнецова, Тетяна Олегівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна