Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмельченко, Олександр Володимирович-
dc.contributor.authorКлюєв, Д.Ю.-
dc.contributor.authorОстровчук, О.О.-
dc.date.accessioned2017-10-24T12:18:56Z-
dc.date.available2017-10-24T12:18:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОмельченко О.В. Методи збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктів / О.В. Омельченко, Д.Ю. Клюєв, О.О. Островчук // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Матеріали другої міжнар. наук.- практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р. / заг. ред. Г.В. Дейниченка; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. – Харків: ХДУХТ, 2017. – С. 277-278.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-405-436-9-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1939-
dc.subjectсільськогосподарська сировинаru_RU
dc.subjectсухіru_RU
dc.subjectхарчові продуктиru_RU
dc.subjectбіохімічні процесиru_RU
dc.subjectспосіб зберіганняru_RU
dc.titleМетоди збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Омельченко,Клюєв,Островчук.pdf95,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.