Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorХоменко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2017-10-26T13:36:24Z-
dc.date.available2017-10-26T13:36:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗастосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст / С.А. Ленерт, О.О. Хоменко, Ю.М. Хацкевич та ін. // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Матеріали другої міжнар. наук.- практ. конференції: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р. / заг. ред. Г.В. Дейниченка; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. – Харків: ХДУХТ, 2017. – С. 261-262.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-405-436-9-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1977-
dc.subjectдегустаційна оцінкаru_RU
dc.subjectарахісові пастиru_RU
dc.subjectорганолептичні показникиru_RU
dc.subjectкольорові характеристикиru_RU
dc.titleЗастосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових пастru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ленерт,Хоменко,Хацкевич,Дубініна.pdf103,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.