Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавокШматченко, Наталя Василівна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукціїТищенко, Ольга Павлівна
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталія Геннадіївна
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактиваціїБалабай, Катерина Сергіївна
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировиниГрушецький, Роман Іванович
2018Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарстваКалєнік, Ксенія Володимирівна
2018Корпоративний контроль в системі управління господарськими товариствамиСердюков, Костянтин Георгійович
2018Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна