Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2144
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНікітін, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorЧорнобай, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2017-12-09T23:30:28Z-
dc.date.available2017-12-09T23:30:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНікітін С.В. Контроль загального вмісту йоду в сушених водоростях методом кулонометрії / С.В. Нікітін, Ю.В. Чернобай, С.М. Губський // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної internet-конференції (м. Харків, 21-23 березня 2016 р.) / редкол. : Т. М. Гонтова, А. О. Мінаєва, Н. І. Ільїнська. – Х. : НФаУ, 2016. - С. 184-185.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2144-
dc.description.abstractВключення водоростей до раціонів харчування є давньою традицією азійських держав. В останній час значно розширилося їх споживання і на європейських ринках. Однак, зазначена тенденція потребує розробки надійних методик кількісного оцінювання вмісту йоду в продукції харчування для контролю рівня його споживання, враховуючі рекомендації ВООЗ. Вирішенню цієї проблеми присвячена дана публікація, об'єктом дослідження якої були обрані сушені комерційні зразки бурих (ламінарія, вакаме, фукус) та червоної (норі) водоростей.ru_RU
dc.publisherНФаУru_RU
dc.subjectкулонометріяru_RU
dc.subjectводоростіru_RU
dc.subjectйодru_RU
dc.titleКонтроль загального вмісту йоду в сушених водоростях методом кулонометріїru_RU
dc.typeOtherru_RU
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_03_НФаУ.pdf536,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.