Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.date.accessioned2017-12-28T09:47:55Z-
dc.date.available2017-12-28T09:47:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСамойчук К. О. Прискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молока / К.О. Самойчук / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. – Вип. 2(26). – С. 210-220.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2244-
dc.description.abstractЗнайдено аналітичні залежності для визначення середнього діаметра жирової кульки після гідродинамічного диспергування та прискорення руху молочної емульсії, які базуються на критерії руйнування крапель Вебера, унаслідок чого прискорення здатне стати універсальним, об’єднуючим чинником руйнування жирових частинок емульсій для більшості типів гомогенізаторів (клапанних, струминних, імпульсних, роторних, відцентрових і змішувальних).ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)-
dc.subjectгомогенізаціяru_RU
dc.subjectемульсіяru_RU
dc.subjectмолокоru_RU
dc.subjectгомогенізаторru_RU
dc.subjectдиспергуванняru_RU
dc.subjectтеоріяru_RU
dc.subjectприскорення емульсіїru_RU
dc.titleПрискорення емульсії як основний фактор гідродинамічного диспергування жирової фази молокаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec2_9.pdf573,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.