Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2283
Title: | Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Юдіна, Тетяна Іллівна Крамаренко, Дмитро Павлович Мазняк, Захар Олександрович Золотухіна, Інна Василівна Дмитревський, Дмитро В'ячеславович Гафуров, Олег Вікторович |
Keywords: | Патент № 113896 |
Issue Date: | 27-Mar-2017 |
Citation: | Патент України на корисну модель № 113896, МПК A23L 27/60 (2016.01). Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату / Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Крамаренко Д.П., Мазняк З.О., Золотухіна І.В., Дмитревський Д.В., Гафуров О.В.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № a 2015 05111; заявл. 25.05.2015; опубл. 27.03.2017, Бюл.№ 6. |
Abstract: | Винахід стосується способу виробництва майонезу, що включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії, причому диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C додають ультрафільтраційний концентрат сколотин або знежиреного молока з вологістю 86-90 % як стабілізатор та білковий збагачувач, гомогенізують емульсію при тиску 0,6-0,8 МПа. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2283 |
Appears in Collections: | Перелік патентів за 2017 рік |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
113896.pdf | 177,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.