Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorХоменко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2018-02-13T09:23:15Z-
dc.date.available2018-02-13T09:23:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні: монографія / А.А. Дубініна, С.О. Ленерт, О.О. Хоменко та ін. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 101 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2358-
dc.description.abstractУ монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також аміно- та жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження.Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівліru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectарахісru_RU
dc.subjectтоксичні речовиниru_RU
dc.subjectхімічний складru_RU
dc.subjectспоживні властивостіru_RU
dc.subjectамінокислотний складru_RU
dc.subjectжирнокислотний складru_RU
dc.subjectвирощуванняru_RU
dc.titleДослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні. Монографіяru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
наша_монография.pdf2,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools