Монографії, навчальні посібники кафедри процесів та устаткування харчової та готельно-ресторанної індустрфї ім. М.І. Бєляєва Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Технологічне обладнання харчових виробництв. Навчальний посібникЧеревко, Олександер Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Андрій Миколайович
2020Механічне обладнання. Навчальний посібникДмитревський, Дмитро В’ячеславович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Червоний, Віталій Миколайович
2019Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Практикум. Навчально-методичний посібникГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Золотухіна, Інна Василівна
2013Утилизация тепла холодильных машин в пищевой промышленности и торговле. МонографияМольский, Сергей Михайлович; Киптелая, Людмила Васильевна
2019Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва. 50 років на передових рубежах освітиЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Червоний, Віталій Миколайович; Гузенко, Василь Володимирович; Солончук, Любов Миколаївна; Бакуменко, Лариса Григорівна; Безпала, Оксана Олександрівна; Бєлінська, Лариса Іванівна; Ковалевська, Людмила Володимирівна; Ларіна, Алла Вікторівна; Швецова, Катерина Петрівна
2018Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович
2018Розрахунок технологічного обладнання харчових виробництв. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Андрій Миколайович
2018Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії. Навчальний посібникДейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
1989Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. МонографияБеляев, Михаил Иванович; Горбанев, Анатолий Петрович; Есинова, Нина Игоревна; Матяш, Екатерина Тимофеевна; Попова, Светлана Александровна; Постнов, Геннадий Михайлович; Постнова, Ольга Николаевна; Соболев, Федор Иосифович; Стиборовский, Сергей Эдуардович; Черевко, Александр Иванович; Ярославский, Александр Владиленович; Янчева, Лиана Николаевна; Черевко, Олександр Іванович; Єсінова, Ніна Ігорівна; Постнов, Геннадій Михайлович; Постнова, Ольга Миколаївна; Янчева, Ліана Миколаївна; Єсінова, Ніна Ігорівна
2011Методика викладання технічних дисциплін. Короткий конспект лекційДуб, Володимир Васильович
2013Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії. Монографія. У 3-х ч. Ч.1. Математичні аспекти створення систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Касілова, Людмила Олексіївна; Запаренко, Ганна Володимирівна; Манжос, Наталія Володимирівна
2012Реология в процессах производства пищевых продуктов: учеб. пособ.в 2-х ч. Ч.1. Классификация и характеристика неньютоновских жидкостейЧеревко, Александр Иванович; Михайлов, Валерий Михайлович; Маяк, Виталий Иванович; Маяк, Ольга Анатольевна; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2011Устаткування підприємств харчування. Курсове проектування. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Єфімова, Віра Олексіївна; Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Поперечний, Анатолій Микитович; Постнов, Геннадій Михайлович; Черкашин, Микола Григорович
2011Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Навч. посібник.Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович
2007Переробка дикорослої та пряно-ароматичної рослинної сировини. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович
2002Процеси і апарати харчових виробництв. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович
2005Розрахунок машин та апаратів харчових виробництв. ПрактикумЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2003Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. МонографияЧеревко, Александр Иванович; Постнов, Геннадий Михайлович; Пронин, Игорь Алексеевич; Черевко, Олександр Іванович; Постнов, Геннадій Михайлович
2000Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна
1998Курсове проектування устаткування підприемств харчування. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Афукова, Наталія Олександрівна; Єфімова, Віра Олексіївна; Каширцев, Володимир Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович; Постнов, Геннадій Михайлович; Простаков, Олександр Олександрович; Рижова, Нінель Вікторівна; Черкашин, Микола Григорович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 39