Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2431
Title: Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібник
Authors: Богомолов, Олексій Васильович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Шаповаленко, Олег Іванович
Черевко, Олександр Іванович
Богомолова, Віра Павлівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Keywords: переробка овочів
переробка птахів
управління якістю
харчові виробництва
сільськогосподарська сировина
Issue Date: 2006
Publisher: Харків: Еспада
Citation: Управління якістю переробних і харчових виробництв: навч. посібник / О.В. Богомолов, О.М. Сафонова, О.І. Шаповаленко та ін.; . – Харків: Еспада, 2006. – 294 с. – ISBN 966-7870-90-1.
Abstract: Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Подано структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, її взаємодію і вплив на режими виробничих операцій. Показано шляхи регулювання якості при здійснені технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2431
ISBN: 966-7870-90-1
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.