Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorПолевич, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-03-16T12:32:59Z-
dc.date.available2018-03-16T12:32:59Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВикористання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення: монографія / О.І. Черевко, М.П. Головко, В.В. Полевич та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2010. – 201с. – Бібліогр.:297 назв. – ISBN 978-966-405-187-0.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-405-187-0-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2439-
dc.description.abstractУ монографії викладено наукові підходи до комплексної переробки кісткової сировини. Запропоновано нові технології одержання продуктів харчування спеціального призначення з використанням продуктів переробки харчової кістки. Наведено комплекс даних щодо впливу одержаних продуктів переробки харчової кістки на м'ясні системи. Визначено технологічні параметри процесів одержання наведених продуктів. Книга може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, що навчаються за спеціальностями технології продовольчих продуктів, а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (ХКН)ru_RU
dc.subjectпродукти спеціального призначенняru_RU
dc.subjectхарчова кісткаru_RU
dc.subjectм'ясопереробна промисловістьru_RU
dc.titleВикористання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. Монографіяru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри технології м'яса



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.