Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2529
Title: Загальна технологія харчових виробництв. Метод. реком. для виконання курсов. робіт студ. товарознав. фак-ту за напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Бєляєва, Лідія Михайлівна
Keywords: якість харчових продуктів
технологія харчових виробництв
експертиза товарів
торговельні підприємництва
переробка харчової сировини
курсові роботи
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загальна технологія харчових виробництв: метод. реком. для виконання курсових робіт студ. товарознав. фак-ту за напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич, Л.М. Бєляєва; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2010. – 26 с.
Abstract: Метою виконання студ. курсових робіт є закріплення знань з теорет-го курса "Загальна технологія харчових виробництв", оволодінням методами досліджень в галузі сучасних технологічних процесів переробки харчової сировини. У метод. реком. надані напрями і теми курсових робіт, додана її структура та зміст, вимоги до оформлення тощо.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2529
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+tet_15.pdf216,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools