Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708
Title: Загальна технологія харчових виробництв. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Authors: Хацкевич, Юрій Миколайович
Keywords: технологія харчових виробництв
харчові продукти
обробка харчової сировини
процеси харчових виробництв
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / уклад. Ю.М. Хацкевич; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 180 с.
Abstract: У візуальному супроводженні курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" розглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CЛАЙДИ ЗТХВ.pdf5,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools