Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.date.accessioned2018-06-15T07:07:41Z-
dc.date.available2018-06-15T07:07:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗагальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / уклад. Ю.М. Хацкевич; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 180 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2708-
dc.description.abstractУ візуальному супроводженні курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" розглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.subjectтехнологія харчових виробництвru_RU
dc.subjectхарчові продуктиru_RU
dc.subjectобробка харчової сировиниru_RU
dc.subjectпроцеси харчових виробництвru_RU
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництв. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"ru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри товарознавства та експертизи товарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CЛАЙДИ ЗТХВ.pdf5,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools