Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2754
Title: Організація виробництва. Навчальний посібник
Authors: Прохорова , Вікторія Володимирівна
Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: виробництво
виробнича інфраструктура
організація
виробничо-господарська діяльність
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: Вид-во Іванченка І.С,
Citation: Прохорова В. В. Організація виробництва: навч. посібник / В.В. Прохорова, О.Ю. Давидова. – Харків: Вид-во Іванченка І.С, 2018. – 275с.
Abstract: У посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти проблем організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. Наведено характеристику сучасних методів організації виробництва, проаналізовано раціональні методи ведення виробничо-господарської діяльності, які дозволяють обрати ресурсозберігаючі технологічні процеси та раціональні форми їх організації, планувати роботу з виготовлення нової техніки, упровадження нової технології, здійснювати облік і аналіз діяльності. Висвітлено питання організації виробничого процесу в просторі й часі, виробничої інфраструктури,управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості. Особливу увагу приділено організаційній діяльності зі створення й освоєння випуску конкурентоспроможної продукції, поточного функціонування виробничої системи підприємства для задоволення сучасного попиту й отримання прибутку. Призначено для студентів та викладачів закладів вищої освіти, працівників підприємств харчової промисловості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2754
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри готельного, ресторанного бізнесу та туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НАВЧ_ПОС_Організація виробництва.pdf3,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.