Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2809
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОвсянникова, Людмила Костянтинівна-
dc.contributor.authorВалевська, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorГрищук, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorЄвдокимова, Галина Йосифівна-
dc.date.accessioned2018-07-20T09:20:13Z-
dc.date.available2018-07-20T09:20:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОвсянникова Л.К. Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону / Л.К. Овсянникова, Л.О. Валевська, Ю.В. Грищук та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 255-268.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2809-
dc.description.abstractВизначено основні показники хімічних властивостей насіння нових сортів льону та їх зміни під час зберігання. Установлено, що свіжозібране насіння льону надходить на підприємства в задовільному стані: має високу олійність (вміст жиру 38,4-47,0%), вологість (7,4-8,7%), що знаходиться в межах норми. Показано, що в результаті активної діяльності ліпази під час зберігання протягом 12 місяців відбувається значний гідроліз жиру. Про це свідчить збільшення кислотного числа олії порівняно з вихідними значеннями. Збільшення перекисного числа характеризує більш глибокий процес окиснення.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)-
dc.subjectльонru_RU
dc.subjectнові сортиru_RU
dc.subjectхімічний складru_RU
dc.subjectжириru_RU
dc.subjectкислотне числоru_RU
dc.subjectперекисне числоru_RU
dc.titleВплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону .ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.