Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2935
Title: Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Authors: Черевична, Наталія Іванівна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Кобрін, Віталій Миколайович
Keywords: дитяче харчування
сиркові вироби
вівсяне борошно
якість продуктів
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевична Н.І. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування / Н.І. Черевична, Ю.М. Хацкевич, В.М. Кобрін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.17-24.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(18)
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур сиркових виробів для дитячого харчування, збагачених зерновими інгредієнтами – вівсяним борошном та пшеничними висівками. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що вони мають у своєму складі харчові волокна, оптимальне співвідношення жирів та білків, знижену енергетичну цінність порівняно, із сирками промислового виробництва, та можуть бути рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2935
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.