Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorКобрін, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2018-09-28T09:46:08Z-
dc.date.available2018-09-28T09:46:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревична Н.І. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування / Н.І. Черевична, Ю.М. Хацкевич, В.М. Кобрін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.17-24.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2935-
dc.description.abstractРозглянуто питання розробки рецептур сиркових виробів для дитячого харчування, збагачених зерновими інгредієнтами – вівсяним борошном та пшеничними висівками. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що вони мають у своєму складі харчові волокна, оптимальне співвідношення жирів та білків, знижену енергетичну цінність порівняно, із сирками промислового виробництва, та можуть бути рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(18)-
dc.subjectдитяче харчуванняru_RU
dc.subjectсиркові виробиru_RU
dc.subjectвівсяне борошноru_RU
dc.subjectякість продуктівru_RU
dc.titleКомплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.