Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2953
Title: Аналіз переваг харків'ян під час вибору молочної продукції
Authors: Головко, Микола Павлович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Keywords: аналіз ринку
молочні продукти
якість молока
запити споживачів
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз переваг харків'ян під час вибору молочної продукції / М.П. Головко, Л.О. Чуйко, С.В. Сорокіна та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.113-120.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2 (18)
Abstract: Розглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність ризику захворювання в разі їх споживання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2953
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf262,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.