Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3043
Title: Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об'єму води в томатних овочах
Authors: Сподар, Катерина Вікторівна
Keywords: заморожування
томатні овочі
методи досліджень
плодоовочеві консерви
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сподар К. В. Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об'єму води в томатних овочах / К.В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С. 257-263.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної характеристики багатокомпонентних систем.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3043
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf342,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.