Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3060
Title: Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки
Authors: Мостова, Людмила Миколаївна
Мартиненко, Леонід Григорович
Комарова, Марія Олександрівна
Галясний, Іван Володимирович
Keywords: термічна обробка
харчові продукти
хімічні процеси
концентрація
вітамін C (аскорбінова кислота)
картопля
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки / Л.М. Мостова, Л.Г. Мартиненко, М.О. Комарова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С. 310-316.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Побудовано диференційне рівняння, яке описує зміну вітаміну в харчовому продукті за рахунок дифузії та хімічних перетворень. Отримано розв’язок такого диференційного рівняння. Досліджено зміну концентрації вітаміну С у картоплі залежно від координати та часу під час термічної обробки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3060
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf339,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.