Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3098
Title: Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
Authors: Хацкевич, Юрій Миколайович
Черевична, Наталія Іванівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: засол
сьомга
рибопереробка
сольовий розчин
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю.М. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої / Ю.М. Хацкевич, Н.І. Черевична, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 311-315.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3098
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf244,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.